A TUDATONRÓL

ÖNISMERET ∙ KÖRNYEZET ∙ EGÉSZSÉG

Kapcsolódj rá önmagadra!

Forrás: Pexels.com

Küldetésünk

A Tudaton Magazin egy független, közösségi alkotóműhely. A tudatosság jegyében működünk, önkéntes alapon. Szerkesztőségünk jelenleg 15+ fős, ahol szerkesztők, korrektorok, asszisztensek és egy médiastáb fogja össze a közös munkát. Online magazinunkban eddig 50+ szerző tette közzé írásait, alkotásait. Jelmondatunk: „Kapcsolódj rá önmagadra!”. Projekteinket és publikációinkat három pillérre alapozzuk.

1. Önismeret: Az önismeret kulcs ahhoz, hogy tudatosabb létezők lehessünk, és egyéni értékeinket tisztán látva tűzhessünk ki célokat. Így közös erővel jobbá tehetjük saját és szeretteink életét, dolgozhatunk a közösségeinkért, hozzájárulhatunk a helyi és globális értékek megőrzéséhez.

2. Környezet: A Föld közös otthonunk, és megóvása közös feladatunk. Szépségeinek felmutatásán túl a környezettudatosabb szemlélet bemutatására törekszünk. Ennek részét képezik a jó példát felmutató egyéni történetek, közösségi kezdeményezések, a társadalmi folyamatok feltérképezése a „zöldebb gondolkodás” jegyében.

3. Egészség: A holisztikus egészségfelfogást követve az egyént rendszerben látjuk (intellektuális, mentális, fizikai egységként), aki a nagy közös része. Így az egészségtudatosságot komplex módon igyekszünk megjeleníteni, nagy hangsúlyt fektetve a természettel való összhangra, és hisszük, hogy az egészségesebb életre való törekvés „fejben kezdődik”.

Lépjünk kapcsolatba! Központi e-mail címünk: info@tudaton.hu

Adatkezelési tájékoztató

Ismerd meg a szerkesztőséget!

Légy a cikkírónk! A magazin örömmel fogad írásokat és alkotásokat

Légy a szerkesztőség tagja! Nálunk egy nyitott és kreatív alkotóközösség tagja lehetsz

Hiszünk a közösség erejében

Mindenki története számít! Olvasóként te is segítheted célkitűzésünket: oszd meg tartalmainkat másokkal, és ajánlj a figyelmünkbe érdekes embereket, klassz kezdeményezéseket!

Működjünk együtt!

Ha a vállalkozásod/szervezeted mások jóllétét szolgálja, vagy a termékeid minőségi segítséget nyújtanak másoknak, esetleg szponzorként segítenél jótékonysági projektjeinkben, várjuk a te jelentkezésed! info@tudaton.hu

Nézz bele kedvenc tartalmainkba!

Besztof-válogatásaink: