Légy csapattag!

Ha ide érkeztél, feltehetőleg keresed az együttműködési lehetőséget velünk. Szívből örülünk ennek!

Csatlakoznál a Tudaton szerkesztőségéhez?

Szerkesztőségünkben mindenki értékes, önállóan gondolkozó személyiség, de a hatékonyság érdekében többfelé osztjuk a feladatokat.

  • A szerkesztők foglalkoznak a beérkezett cikkekkel és alkotásokkal, és egy szerkesztési/mentorálási folyamat keretében igyekeznek a legjobb formát adni a publikálásra kerülő anyagoknak.
  • A korrektorok felelősek azért, hogy a szövegeink mindig igényesek, helyesírásilag és stilisztikailag megfelelők legyenek.
  • A szerkesztőségi asszisztensek a munkaszervezésben és a kommunikációban segédkeznek. Sokrétű feladataik vannak, amelyek egytől egyig szükségesek ahhoz, hogy a magazin színvonalasan működhessen.
  • A marketinges és a grafikusi feladatok mindig proaktivitást és kreativitást igényelnek, ahol elengedhetetlen a közös gondolkodás.
  • A HR-munkatárs terepe egy 15+ fős csapat kommunikációjának és a szerzőkkel való információcsere segítése.
  • A magazinban való publikálás a szerkesztőség minden tagja számára nyitott.

Mivel a magazin sok embert megmozgat, és tevékenysége nemcsak a publikálásra, hanem az együttműködésre is kiterjed, ezért hiszünk abban, hogy minél többen vagyunk a csapatban, annál hatékonyabbak lehetünk. Nemcsak az önkéntes szerkesztőségi munka válik így könnyebbé, hanem így több emberhez is eljuthatunk. Ezért bármikor szívesen vesszük új csapattagok csatlakozását. Figyelem! A magazinban végzett munka önkéntes, nem jár érte díjazás!

A közös munka keretében törekszünk arra, hogy mindenki olyan feladatokat végezzen, amelyek motiválók, fejlesztők, illeszkednek az egyéni igényekhez. A magazin szerkesztősége elsősorban az online térben működik együtt, és az önkéntes jellegnél fogva tekintettel vagyunk az egyedi időbeosztásokra. Épp ezért a szerkesztőségi munka bárhonnan végezhető, szabad időbeosztással.

Ha mindezek fényében szimpatikus számodra a kezdeményezésünk, kérjük, küldj számunkra egy életrajzot és egy motivációs levelet ide: info@tudaton.hu.