Jeff Olsen halálközeli élménye

Anthony Chene dokumentumfilm-készítő interjúja

Halálközeli élménye bárkinek lehet, akinek az élete veszélybe kerül. Előfordulhat kórházi körülmények között, betegségek és balesetek során, ha legurulunk a lépcsőn, vagy leesünk a fáról. Viszont nagy különbség van aközött, hogy valakit csupán „megkísért a halál szele”, vagy ténylegesen beáll nála a klinikai halál, és a visszatéréséig egy spirituális élménnyel gazdagodik. (A halálközeli élményekkel és a spirituálisan transzformatív élményekkel külön cikkekben foglalkozunk majd.)

Anthony Chene filmrendező jelen dokumentumfilmjében Jeff Olsennel készített interjút. A halálközeli élmények (NDE = nead death experience) kapcsán ő az egyik legismertebb név, akinek tragikus tapasztalata megváltoztatta egész életét, de az NDE-közösség és a szélesebb publikum világlátását is.

(Szeretném ezt az ismeretterjesztő videót a nagynénémnek dedikálni, akivel mindig élvezetes a spirituális kérdésekről beszélgetni. – S. D. G.)

Eredeti cím: The near-death experience of Jeff Olsen (2019). (Elérhető magyar felirattal a YouTube beállításain keresztül.)

További információk Jeff Olsen honlapján

Anthony Chene oldalai:

Weboldal
YouTube
Facebook
Instagram

Kiemelt kép forrása: Athony DeRosa (Pexels.com)