Táguló Tudaton 3. Miért csatlakoztál a magazinhoz?

Mindenkinek megvan a maga oka, hogy miért teszi bele az idejét egy ilyen önkéntes tevékenységbe...

<< Tekintsd meg a szerkesztőség tudatosságra adott válaszait! Táguló Tudaton 1.
<< Olvasd el a szerkesztőség válaszait az önismeret-környezet-egészség összefüggéseiről! Táguló Tudaton 2.

Mit szeretnél megvalósítani a Tudaton magazinnál? Miért csatlakoztál?

Boros Mariann

Szeretném megismerni egy online magazin munkáját, közben fejlődni önismeret, tudatosság, mindful living terén, és másoknak is átadni ezt az tudást.

Grószné Virág Enikő

A legtöbbet úgy tehetem a környezetvédelemért, ha egy ilyen fantasztikus csapatot erősítek a legjobb tudásom szerint, melyet folyamatosan bővítek. Tudom a tényeket és azok következményeit, de nem mindegy, hogy mikor ébrednek a többiek is Tudatukra! 

Görgy-Réti Mia

A tudatos, egészséges életmód és a környezetünk védelme mindig is fontos volt számomra, és nagyon örülök hogy egy olyan csapat tagja lehetek, ahol ezek az értékek azonosak. Továbbá örömmel tölt el, hogy beleláthatok egy online magazin életébe, mindeközben fejlődhetek, tanulhatok.

Hadházy Sára

Célom a pszichoedukáció nyújtása, környezettudatos tevékenységek népszerűsítése és mindezek közben a személyes tanulás és fejlődés.

Hacskóné Bezzeg Alexandra

A Tudatonhoz elsősorban a szerkesztői motivációm hozott: szeretnék minél több tapasztalatot gyűjteni itt, ismeretségeket kötni, kapcsolatot teremteni, belekóstolni az újságírás, a szerkesztőség világába. Annak még inkább örülök, hogy mindezt a szívemhez közel álló témákon keresztül tapasztalhatom meg, olyan cikkeken, interjúkon dolgozhatok, amikről úgy érzem, hasznosak és előre mozdítanak – az olvasókat és engem egyaránt.

K. Tengeri Dalma

Mivel éppen a tudatosság megélése az, amin dolgozom, úgy érzem, hogy a megtapasztalás iránti vágyam és a rendelkezésre álló kreatív energiáim remekül becsatornázhatók a Tudaton szellemiségébe. Szeretnék adni és tanulni is, és ez egy olyan közösség, ahol mindkettőre van lehetőség.

Mácsadi Anni

Újságírói szakmámat kamatoztatnám tovább. A zsurnalisztika egy borzalmas pálya, amelynek rengeteg rút útvonala is van. Számomra a magazin ennek szöges ellentétét képviseli, egy olyan értéket, amelyre szükség van. Annyi mindent elvettem már életem során, szeretnék vissza is adni ott, ahol tudok. Számomra ez az írás és információ átadás, olyan problémakörök megjelenítése, amely számomra fontos, és úgy gondolom, hogy egy jobb és tartalmasabb élet felé mutat utat az olvasónak.

Sós Dóra Gabriella

Az utóbbi időben az vált a jelmondatommá, hogy „azé a holnap, aki ma tett érte”. Szerettem volna tenni valamit a közösségért, embertársaimért oly módon, ami nekem jól megy. Jól megtalálom a hangot másokkal, tudok egy-két dolgot a motivációról és az inspirációról, és a szövegekkel való munka teljesen leköt. Engem egy nagyon mély gödörből hozott ki az online szerzett, ismeretterjesztő tudás, és az, hogy megismerhettem olyan hétköznapi, esendő egyének történeteit és tapasztalatait, mint én magam. Úgyhogy ennek szeretnék fórumot biztosítani itt a magazinnál, igényes, informatív, őszinte és szórakoztató cikkeken, médiatartalmakon keresztül. De a szerkesztőségi csapatnak és a szerzőknek is sokszor mondom: a Tudaton az lesz, amivé tesszük.

Szabó Anna

Szeretnék azon dolgozni, hogy minél többekhez eljusson a magazin mondanivalója. Ezáltal pedig én is tanulok, fejlődöm.

Szabó Ágnes

Szeretnék egy jó csapat fontos tagja lenni. Szeretnék tanulni a szerkesztőség többi tagjától. Szeretnék a gyermeknevelés mellett valami mással is foglalkozni, rugalmas napirend mellett.

Széplaki Berta

Színvonalas, alapos munkát akarok végezni szerkesztőként, olyan írások születésénél szeretnék bábáskodni, amelyek új utakat mutatnak, értéket közvetítenek és közben szórakoztatnak is.

Szukits Éva

A Tudaton szerkesztőségi csapata olyan közösség, ahol a közös nevezőt egy erős szálra felfűzött értékrend-lánc alkotja, melynek tagjaként elismerés értéket teremteni és közvetíteni. Ehhez társul az olvasóközönség figyelme és visszajelzése, mely inspirálóan hat arra vonatkozóan, hogy egymást lelkesítve haladjunk azon az úton, ami a tudatos életmódot jelenti.

Zaka Dóra

A Tudaton Magazin pont ebben segít az olvasóinak: odafigyelni önmagukra, testi-lelki egészségükre, jóllétükre és a környezetre egyaránt. A küldetés valami olyan, ami jobbá teszi az embert és a világot. Ennek pedig jó részese lenni.

Kiemelt kép: Anni Roenkae (Pexels.com)