Salamon Gabriella

Salamon Gabriella
Salamon Gabriella

A tested az, amibe beleszületsz, amiben felnősz, amiben megöregszel, amiben leéled az  életedet, amit próbálsz óvni, fitten tartani, amivel kapcsolódsz másokhoz, ami meghatároz téged, amivel életet adsz másnak, amivel óvod a gyerekedet, ami te magad vagy, ezért szeretned kell, és épségéért mindennap tenned! 
Mozogj velem a természetben!
#mozgasatermeszetben

Magamról

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán végeztem, ahol testnevelő tanári, rekreáció szervezői és szakedzői diplomát szereztem. Három gyermek édesanyja is vagyok.

Biatorbágyon, a budai agglomerációban szervezek gyalogtúrákat a helyi lakosok számára. Az a célom, hogy olyan életmódváltás ösztönző programot biztosítsak mindenkinek a lakóhelye közelében, amely gyógyító és preventív hatású mind a szellemi, mind a fizikai egészségükre.

A különböző intenzitású túrák nemcsak a fizikai erőnlétünket növelik és a mentális egészségünket tartják karban, hanem közösségteremtő erejük is van.

A túrázás mindenkinek szól.

Bármi legyen is a célod, az alakformálás, a lelki békéd megtalálása, a közösséghez tartozás, vagy az élményigény kielégítése, a túrázással ezt mind elérheted.

Mozgás a Természetben Facebook-oldal

Gabriella cikkei:

Minél többet lépsz, annál tovább élsz – a gyaloglás szerepe az életünkben