Pályázat

iránytű_kiemelt

Belső iránytű – külső úti cél

A Tudaton Magazin országos cikkíró- és alkotópályázata

A Tudaton Magazin pályázata keretében 2021. szeptember elsejétől október 15-éig fogadtuk a pályamunkákat önismeret, környezet és egészség témakörökben, cikk, irodalom és vizuális alkotás kategóriákban.

A pályázat krédójának értelmében:

A tudatosság ott kezdődik, hogy reflektálni tudunk saját gondolatainkra, érzéseinkre és tetteinkre, azaz tudjuk, mit miért teszünk. Értékszemléletünk – az, hogy mit tartunk fontosnak – meghatározza minden cselekedetünket.

Ez a belső iránytűnk segít céljaink kitűzésében, megvalósításában. Aki tudatos, az képes akaraterejét tetterőbe fordítani a számára fontos értékek védelmére, megőrzésére, fejlesztésére, és képes az ábrándokat egy jobb valósággá alakítani – legyen bár ennek tárgya saját maga, mikro- vagy makroközössége, környezete vagy egy eszme. Ezt jelenti a pályázat címe: Belső iránytű – külső úti cél.

A zsűri elkészült értékelésével. Hivatalos eredményhirdetés: november 15. hétfő.

TUDD MEG AZ EREDMÉNYT!

Ünnepeljünk együtt 2021. november 21-én, vasárnap 18 órától online!

ITT TUDSZ BECSATLAKOZNI AZ ESEMÉNYBE!

FACEBOOK-ESEMÉNY OLDALA

ünnepi est plakát

A magazinról

A Tudaton Magazin egy nonprofit, önkéntes műhely, ahol a közös tudás megosztására törekszünk egy értékorientált szemléletben. Így kívánjuk inspirálni olvasóinkat egy tudatosabb életre. Azt képviseljük, hogy az önismeret fejlesztése, a környezet- és egészségtudatosság út a jobb minőségű lét felé. Hisszük, hogy a folyamatos elvárások, nehézségek és kihívások ellenére is megéri nyitni a világra, tenni másokért és változtatni mindennapi berögződéseken. Reméljük, hogy a magazin egy közösségi műhellyé válik, ahol a tenni akaró emberek teret kapnak a cselekvésre, a tanulni vágyók művelődhetnek, a szépet és a jót kereső olvasók pedig épülésükre szolgáló tartalmakat olvashatnak.

További információ:

A Tudatonról

Tudaton Team

támogatóink

Kiemelt kép: Joshua Woroniecki (Pixabay.com)