Kovács Georgina

Kovács Georgina

Olyan ember vagyok, aki valahogy mindig is szeretett volna segíteni másoknak. Ezért is kezdtem bele jó sok évvel ezelőtt a pszichológiai tanulmányokba. Amikor rájöttem, hogy először önmagamat kell rendbe raknom, de az a képzés nincs a segítségemre, otthagytam az egészet, és egyéni és csoportos önismereti munkába kezdtem. Jöttek folyamatosan a változások bennem, hol kisebbek, hol nagyobbak. A legnagyobbat általában mindig az egyedüllétben fejlődtem.

Az emberekkel való kapcsolatokból, kommunikációkból rengeteget tanultam és tanulok ma is. Idővel megérlelődött bennem a gondolat, hogy szeretném átadni mindazt, amit már megtanultam, amit már átformáltam magamban, hátha más is tud ezekből valamit hasznosítani. Így született meg a könyvem az önszeretetről. Ma már pedig leginkább ennek fontosságát igyekszem átadni az embereknek. Nem tartok tanfolyamokat, inkább a példámmal, a pozitív életszemléletemmel és kisugárzásommal próbálok hatni másokra.

Az egyik legfontosabb dolognak az önszeretetet tartom, mert ebből indulhat ki még több szeretet és még több jó belőlünk mások és a világ felé. Hiszek abban, hogy egy kedves szó, egy mosoly világokat tud megváltoztatni.

Sok kézműves technikát is kipróbáltam az évek során. Végül a gyöngyfűzés és a rajzolás az, ami meg is maradt, ezek közül is az utóbbi, amit gyakrabban művelek. Geometriai grafikákat készítek, amikor megtalál az ihlet. Az írás mellett ez a másik, ami segít a kikapcsolásban és a feltöltődésben. Ilyenkor azt is érzem, mintha egy másik világban lennék.

Jelenleg egy kézműves pékségben dolgozom eladóként, amit nagyon szeretek.

Georgina blogjai:

Georgina cikkei:

Az önszeretet bibliája