MAGAZIN /ON/

ÖNISMERET ∙ KÖRNYEZET ∙ EGÉSZSÉG

Forrás: Pexels.com

Főszerkesztő: Sós Dóra Gabriella

E-mail: tudaton.csapat@gmail.com

Küldetés

A TUDATON magazin a tudatosság hívószavával startol el 2021-ben teljesen önkéntes alapon. Célunk, hogy a személytelen, felgyorsult és kaotikus világunk ellenére a jelentőségteljes létre és a lassításra ösztönözzünk másokat is.

Az önismeretre, a környezet- és egészségtudatosságra biztatunk a folyamatos elvárások, nehézségek és kihívások ellenére is. Segítünk, hogy ezeket az akadályokat tudatosítsuk,
és megmutatjuk, hogy ebben az összetett létben sem vagyunk egyedül.

Inspiráló műalkotásokat, életpályákat, egyéni utakat és praktikus tanácsokat nyújtunk az olvasóknak. Eszközöket kínálunk a fejlődésre, társközösséget nyújtunk, és lelket gyönyörködtetünk. Egy békés szigetet biztosítunk azoknak, akik szeretnének felülemelkedni a mindennapok felszínes valóságán, és valódi tartalomra vágynak.

Emberiek vagyunk minden szinten.

Valljuk, hogy először mindenkinek meg kell ismernie önmagát – saját értékeit, hiányosságait, jó és rossz rugóit, lehetőségeit és korlátait. Csakis ezek ismeretében tűzhetünk ki célokat önmagunk elé rövidebb és hosszabb távon. Át kell látnunk, hol tartunk és hová szeretnénk tartani; hova tartozunk és hova szeretnénk tartozni. Csak ezután válhatunk a társadalom olyan építő tagjaivá, akik gazdagítják valóságunkat.

Nem hősöket keresünk – csak szeretnénk, hogy minél többen legyünk tudatos létezők e világban. És tudjuk, hogy mindezt nem érhetjük el egyedül!

Forrás: Pexels.com

A TUDATON platformot ad, keretet teremt, együttműködésre hív – és szeretnénk, hogy te is hozzájárulj ehhez a magad leghitelesebb, legönzetlenebb módján!

Milyen együttműködőket keresünk?

Hisszük, hogy mindenkiben olyan értékek rejlenek, amelyek csak felfedezésre várnak! Legyen ez egy meghatározó élettapasztalat, egy bátor döntés, egy jó kezdeményezés, egy jelentőségteljes mondat, egy jól célzott kérdés vagy egy őszinte ecsetvonás. Épp ezért számítunk rád!

Miért éri meg velünk társulni?

Mi nem torzítunk; csak az őszinteséget keressük, és azt is kínáljuk cserébe. Érdek nélkül továbbadjuk azt, amit a közösség elé tárnál, mert a megosztás gesztusával gazdagodik ez a világ. Ha szeretnéd, hogy mások meghalljanak, megtaláljuk a módját. Ha társakra vágysz, megkeressük őket neked. Ha felületet keresel az üzenetednek, mi megadjuk számodra.

Miért jó másokat ajánlani nekünk?

Mert nem ismerünk mindenkit, de tudjuk, hogy a világ tele van pozitív példákkal. És ha az eddigiek alapján azonosulni tudsz a küldetésünkkel, bizonyára Te is szeretnéd, hogy még több kiváló ember és csoport hallathassa a hangját. Ezért ajánlj nekünk érdekes embereket, tehetséges alkotókat, hasznos közösségeket, építő cikkeket és klassz médiatartalmakat!

Mit kapsz cserébe?

Ingyenes platformot. Visszajelzést. Jó érzést. Nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Írj nekünk! tudaton.csapat@gmail.com

Forrás: Simon Migaj (Pexels.com)